Archiv časopisů: RC Modely ČASOPIS PRO VŠECHNY MODELÁŘE ● LETADLA ● VRTULNÍKY ● LODĚ ● AUTA

Vychází 11. října 2024

RC Modely 12/2009 článek 1

CZ Indoor Fest 2010 – Slow Flyer RC Modely

RCM

Ukázka z textu:

Vážení čtenáři RCM a příznivci halových letecko-modelářských soutěží!
Tradiční halová soutěž v leteckém modelářství – Slow Flyer RC Modely – pořádaná klubem RC Modely a redakcí stejnojmenného časopisu; ten bude příští rok vycházet v 15. ročníku; se uskuteční v sobotu 23. ledna 2010 (soutěž bude jednodenní). Tradiční bude i místo pořádání, tj. hala Středního odborného učiliště na Zeleném Pruhu v Praze 4 (poblíž metra „C“ – Budějovická). A protože lednové číslo vyjde až těsně před soutěží, chceme vás už nyní podrobněji informovat o celkovém dění na uvedené soutěži.

Sponzoři
Soutěž takového formátu se neobejde bez pomoci sponzorů (viz jejich loga v záhlaví): Model Motors – generální sponzor, Pelikán – hlavní sponzor, Free Air, Hacker Model Production, HVP modell, JAS, JETI model, JR Models, Kovo Najman, Mega Motor, MGM compro, MS composit, MVVS model engines, MZK servis, PM Pecka Modelář, Potensky, RC factory.

Kategorie
Kategorie F3P, F6B a RCEA jsou vypsány jako oficiální mistrovství České republiky. Kategorie F3P a RCEA je soutěž v akrobatickém létání dle mezinárodních pravidel FAI a Sportovního řádu SMČR. Kategorii F6B si asi lépe představíte pod názvem Aeromuzikál. Létat se budou rovněž tzv. Pylony, tj. závod kolem pylonů, a také Model Air Race, tedy soutěž v pilotních dovednostech mezi pylony.

Přihlášky
Zájemci o start se musí přihlásit na e-mail: tomasc@post.cz, maximálně do 20. 1. 2010 Je nutné se opravdu přihlásit předem a včas! Startovné: F3P, F6B, RCEA – 300 Kč Pylony, Modelů Air Race – 100 Kč Program Soutěžící budou informováni přímo pořadatelem, pro diváky zveřejňujeme stručný program, který si lze vystřihnout a vzít s sebou. Spojení MHD Soutěžit se bude v hale SOU stavebního, ul. Zelený Pruh č. 1294/50, v Praze 4. Pro příjezd MHD lze využít metro „C“, stanice Budějovická, a dál autobusy linky 205 (ta má poblíž konečnou) či linky 124, kterou lze přijet i z „nábřeží“, od stanice tramvají Dvorce.
Nezapomeňte! Sejdeme se v sobotu 23. ledna 2010 na Zeleném Pruhu! …

RCModely
cmma.cz

cmma.cz

www.naradionline.cz

www.houska-modelar.cz

www.bel-shop.eu

mgm-compro.cz

www.modelmotors.cz/

TOPlist